Sinds 1903
een begrip in Oosterhout
SNELDERS Brood- en Banketlokaal
meer dan alleen brood en banket
Elke dag vers bereid
met liefde en passie

Over ons

Ons concept

SNELDERS Brood – en Banketlokaal is een winkel met een zelfbedienings – en bedieningsgedeelte, met een zeer breed assortiment overheerlijke en verse producten. Naast deze bekende brood – en banketproducten kun je nu ook bij ons terecht voor leuke gifts

Onze producten

’s Nachts worden alle broodproducten gemaakt en gebakken door onze bakkers zodat je ze ovenvers af kunt halen. Vooruitbestellen kan natuurlijk ook, zo weet je zeker dat jouw favoriete brood voor je klaarligt. Ook bakken we heerlijke hartige producten en zoete lekkernijen. En uiteraard maken onze banketbakkers dagelijks verse patisserie zoals gebakjes en taarten. Stuk voor stuk gemaakt met de beste ingrediënten. Verder hebben wij in ons assortiment heerlijke chocolade, unieke smaakcombinaties van Rose & Vanilla (glutenvrij en lactosevrij), verrassende spreads van Potverdorie, Bammetjesbier en nog veel meer leuke en lekkere gifts.

Online bestellen, afhalen en bezorgen

Via de webshop van SNELDERS Brood- en Banketlokaal kun je alle brood- en banketproducten ook heel gemakkelijk online bestellen en afhalen in de winkel. Naast de afhaalmogelijkheid bieden wij ook de mogelijkheid tot bezorging. Bezorging is mogelijk in Oosterhout ( € 4,95) en in Oosteind en  Den Hout ( € 6,95) en eventueel op aanvraag daarbuiten. Het Minimale bestelbedrag van een bezorgbestelling is  15,- (exclusief bezorgkosten). Voor afhalen en bezorgen geldt: bestel op werkdagen voor 17.00 uur en de bestelling kan de volgende dag opgehaald worden in onze winkel of deze wordt de volgende dag bij je thuisbezorgd. Bestellingen die op zaterdag, zondag of maandag voor 17.00 uur geplaatst zijn, kunnen vanaf dinsdag afgehaald/ bezorgd worden. 

Openingstijden

Dinsdag t/m donderdag van 8.30 – 18.00 uur
vrijdag van 8.30 – 18.30 uur
zaterdag van 8.30 – 17.00 uur